FDV inneträning 2024

Flying Discs Vörå rf. ordnar inomhusträningar i Koskeby Skola för frisbeegolf med fokus på puttande och grenspecifik styrka. Vi varvar träningen med både lekar och tävlingar men strävar även till att få in grenspecifik styrka och spänst för att bygga en bra grund för fortsatt träning.

Vi kör igång lördagen 6.1 kl.14 och fortsätter åtminstone till slutet av mars med träningar på lördagar kl.14, följ oss på sociala medier för att få närmare uppdateringar om varje veckas träning. Åldersgräns 10 år, alla tillfällen Gratis!

Anmälan via formuläret under:


Vasaregionens puttmästare (Vaasan seudun puttiliiga 2024, winter edition)

Under vintern ordnar FDV och WDGC i samarbete en putt-turnering som består av olika typer av putt och approach-tävlingar. I varje deltävling bestäms något format av putt-tävling, och deltagarna samlar poäng från varje deltävling. Varannan deltävling ordnas i Vörå, och varannan i Vasa. Eventuell final bestäms i senare skede. Planen är att vi kör var fjärde vecka i Vörå och var fjärde vecka i Vasa, så det blir en deltävling varannan vecka. Starten för turneringen sker i December eller Januari, info och anmälningar via Discgolfmetrix.